Afterpay

Afterpay

Achteraf betalen met Afterpay

Eerst zien, dan betalen !

Met de service van Afterpay wel, u wilt liever eerst uw onderhoudsproducten in handen hebben voordat u overgaat tot betalen. Geen probleem, u ontvangt van Afterpay keurig een acceptgiro. 

De spelregels 

Als u in de online kassa komt van de webwinkel kiest u voor de betaal optie acceptgiro/achteraf betalen/eenmalige machtiging. In veel gevallen ziet u het AfterPay logo bij deze betaalopties vermeld staan.

Nadat u gekozen heeft voor achteraf betalen dient u een aantal gegevens in te vullen aan de hand waarvan AfterPay een gegevenscontrole doet. Gegevens waarnaar gevraagd wordt zijn onder andere uw naam, adres, geboortedatum, bankrekeningnummer en telefoonnummer.

Nadat u de gevraagde gegevens heeft ingevuld kunt u het bestelproces afronden door op bevestigen te klikken.

Vervolgens verstuurt Marmer en Terrazzo het door u aangekochte product.
AfterPay is niet betrokken bij het leveringsproces van het bestelde product. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met ons. Na de verzending van het product ontvangt AfterPay van Marmer en Terrazzo een signaal dat het betaaloverzicht verzonden kan worden. Het factureringsproces wordt geheel door AfterPay uitgevoerd. AfterPay maakt gebruik van papieren acceptgiro’s, digitale acceptgiro's (DigiAccept) en eenmalige machtigingen. Welke vorm van betaalmethode u ontvangt is afhankelijk wat de webwinkelier aanbiedt. 

Om de kosten enigzins te dekken rekenen wij € 0,99. De kosten die Afterpay hanteert kunt u terugvinden op de website van Afterpay   

Hoeveel kunt u besteden ?

Voor reeds aangemelde of bekende klanten van Afterpay is een minimum van € 10,- en een maximum van € 200,-.
Voor nieuwe klanten van Afterpay is een er een minimum van € 10,- en een maximum van € 100,-.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »